İletişim Fakültemizden Uluslararası Sempozyum

İletişim Fakültemizden Uluslararası Sempozyum
14.10.2022
766
A+
A-

Sakarya Üniversitesi(SAÜ) İletişim Fakültesi bünyesinde düzenlenen Uluslararası İletişim Bilimleri Sempozyumu (ICOMS), alanlarının mihenk taşlarını bir araya getirerek Prof. Dr. Nabi Avcı, Prof. Dr. Edibe Sözen, Frederic Sojcher ve Prof. Dr. Jonathan Stubbs’u ağırlayacak.

İletişim alanında çalışan isimleri bir araya getirmek ve alanda faaliyet gösteren araştırmacılara katkı sunmak amacıyla, spesifik bir konudan ziyade iletişim üzerine kaleme alınan başarılı çalışmaları kabul eden Uluslararası İletişim Bilimleri Sempozyumu’nda bildiriler çevrimiçi ve yüz yüze olarak iki farklı şekilde sunulacak. TÜBİTAK desteği alan sempozyum, 28-29 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Sinema, gazetecilik, reklamcılık, sanal gerçeklik, kriz yönetimi, sosyal medya ve dijital okuryazarlık, metaverse, iletişim tasarımı ve kuramlar, radyo tasarımı gibi iletişim bilimleri alanına özgü konuların ele alınacağı sempozyumda başarılı çalışmalar kabul edilecek. Bildiri özet gönderim son tarihi 1 Kasım, kabul edilen bildirilerin ilanı 15 Kasım, tam metin son gönderim tarihi ise 23 Aralık olarak açıklandı.

28 Kasım saat 11.00’da SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek açılış konuşmalarında; Prof. Dr. Nabi Avcı ve Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Edibe Sözen açılış konuşmalarını gerçekleştirerek konuyla ilgili bilgilendirmelerde bulunacak. Bununla birlikte sempozyuma yurt dışından da misafirler katılım sağlayacak. Paris Sorbonne Pantheon 1’de öğretim üyesi Frederic Sojcher, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nden Prof. Dr. Jonathan Stubbs konuşmacı olarak katılacak.

 

 

 

 

 

 
766 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.