Sisli

İlahiyat Öğrencilerinden Karadeniz Gezisi

18.05.2015

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri tarafından Karadeniz Gezisi düzenledi.

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Fîhi Mâ Fih Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen gezinin ilk gününde Sakarya Üniversitesi öğrencileri, Rize’deki Fırtına Vadisi ve Ayder Yaylasını ziyaret etti.

Gezinin ikinci gününde Trabzon’a giden öğrenciler burada, Of ilçesi ve Uzungöl’ü gezdikten sonra Sümela Manastırına doğru yola çıktı. Sümela manastırı ziyaretinden sonra, Trabzon merkezde bulunan Ayasofya camiinde namazlarını kıldılar. Öğrenciler, Trabzon sokaklarında yapılan kısa bir tur ile Trabzon kalesi, Zağanos vadisi, Gülbahar Hatun camisini görme fırsatı yakaladı.

Tüm katılımcıların anılarında hoş bir iz bırakan Karadeniz gezisinde emeği geçen Fîhi Mâ Fîh Öğrenci Topluluğunun bu faaliyeti, öğrenciler tarafından takdirle karşılandı.

18/05/2015 – YC