İlahiyat Öğrencileri Ürdün’e Gitti

27.06.2013
766
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İlahiyat Fakültesi öğrencileri Yaz Kursu için Ürdün’e gitti.

SAÜ İlahiyat Fakültesi öğrencileri her yıl olduğu gibi bu yıl da Arapça Yaz Kursu için Ürdün’e gitti. Arapça Yaz Kursu için 23 Haziran 2013 Pazar günü Ürdün’e hareket eden İlahiyat Fakültesinden 60 öğrenci, Ürdün’ün başkenti Amman’da el-Bu’du’l-muhtelif (DifferentDimension) Dil Merkezi tarafından düzenlenen kursta 6 hafta eğitim görecekler. Bu süre zarfında Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Arapça Hazırlık Sınıfını bitirmiş olan öğrenciler Arapça pratik konuşmalarını geliştirme imkânı bulacaklar.

Kurs çerçevesinde öğrencilerin Ürdün’ün Petra, Akabe, Ceraş, Vadi’r-ram, Aclun, el-Bahru’l-Meyyit, Kerek gibi tarihi ve turistik mekânlarına geziler düzenlemeleri ayrıca başta Ürdün Üniversitesi olmak üzere Ürdün’ün önde gelen yüksek öğretim kurumlarını ziyaret etmeleri de öngörülüyor.

Ürdün’e Arapça Yaz Kursuna katılmak üzere giden öğrenci kafilesine İlahiyat Fakültesi öğretim elemanlarından Okt. Halil Uysal başkanlık ediyor. Kafilenin 9 Ağustos 2013 tarihinde Türkiye’ye dönüş yapması planlanıyor.

27/06/2013 – HM

 

 

 
766 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.