İlahiyat Fakültesi’nde Doçentlik Yemeği

06.02.2013

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nin doçentlik unvanı alan öğretim üyeleri yemekte buluştu.

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nin yeni doçent olan öğretim üyeleri tarafından yemekli bir toplantı düzenlendi. 6 Şubat Çarşamba günü düzenlenen yemeğe fakültenin akademik ve idari personeli katıldı.

Yemeğin ardından, yeni doçent olan Doç. Dr. Alican Dağdeviren, Doç. Dr. Erdinç Ahatlı ve Doç. Dr. Kemal Batak ile fakülteye uzun yıllar emek vermiş olup İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne geçen Prof. Dr. Halil İbrahim Bulut ve Prof. Dr. Ramazan Muslu’ya plaket takdim edildi.

Fakültede yeni başlayan öğretim görevlilerinin duygularını ifade ettiği yemekli toplantıda birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemi vurgulandı.

06/02/2013 – HM