İlahiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı

İlahiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı
20.06.2016
637
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı, 16 Haziran Perşembe günü Saat 14:00’te İlahiyat Fakültesi Hakkı Ekşi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Süleyman Akkuş, Doç. Dr. Mehmet Memiş ile Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bostancı, Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fuat Aydın, İslam Tarihi ve Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Levent Öztürk ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Abdullah İnce olmak üzere akademik personelin büyük çoğunluğu iştirak etti.

Toplantıda, fakültenin lisans eğitimi ile ilgili olarak yeni müfredâtın uygulanması, danışmanlıklar, yaz okulu, üniversite ortak seçmeli dersler hakkında bilgi veren ve bazı değerlendirmelerde bulunan Dekan Prof. Dr. H. Mehmet Günay, fakülte olarak başarılı bir akademik yılın tamamlandığını ifade etti.

Mevlana programının da başarılı bir şekilde uygulandığını, program kapsamında Malezya ile Ürdün’e giden on iki öğrencinin bu ülkelerde eğitimlerini dereceyle bitirip Türkiye’ye döndüklerini belirterek program koordinatörlüğünü yürüten Prof. Dr. Ahmet Bostancı’ya teşekkürlerini iletti.

Bölüm Başkanlarının bölümleriyle ilgili bilgi paylaşımında bulunmasından sonra diğer öğretim elemanları da görüşlerini ifade edip bazı önerilerde bulundu.

20.06.2016 – YC


637 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.