Gök Gürültülü

İl Milli Eğitim Müdürü’nden BESYO’ya Ziyaret

12.12.2014

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksekokulu Rekreasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Nedim Çetin’i ziyaret etti.

Sakarya Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde,  Sakarya şehrinde ve ülkemizde sporun geçmişte uygulanan birçok branşının tespit edilerek SAÜ ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle halka sunulması konusunda Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı ile görüşme yapılarak bu çerçevede anlaşma sağlandı. Prof. Dr. Nedim Çetin önümüzdeki günlerde bu tür çalışmaların uygulamaya konulacağını söyledi.

12.12.2014 – MA