İki Dönem Arası Kütüphane Molası Etkinliği Düzenlendi

10.07.2023

Geleceğin üniversite öğrencilerinin SAÜ Kütüphanemizi keşfetmelerini, bilgi kaynaklarını tanımalarını ve bilgiye erişimin önemini anlamalarını sağlarken aynı zamanda eğlenmeleri  hedeflenen” İki Dönem Arası Kütüphane Molası” isimli bir düzenlendi.

Etkinlik, 04- 05- 06- 07 Temmuz tarihlerinde, Ana Sınıfı Grubu, 1.-4. Sınıf Grubu, 5.-8. Sınıf Grubu, 9.-12. Sınıf Grubu olmak üzere 4 ayrı grupta düzenlendi.

Etkinlik program içeriğinde öncelikle Kütüphane Girişi – Karşılama ve Tanışma programı, takiben Kütüphane Eğitim Salonu’nda “Bilgi Okuryazarlığı” Sunumu, Kütüphane ile İlgili Kısa Film Gösterimi, Kütüphane A-B Blok Bilgi Kaynaklarını Keşif Turu,  Uygulama: Kitap Arama ve Raftan Bulma/Çeşitli Etkinlikler yapıldı.

Etkinlik, öğrencilere katılım ile alakalı Sertifika Takdiminin ardından sona erdi.