IEEE Öğrenci Topluluğuna İkincilik Ödülü

06.07.2018

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) öğrencileri SEDAŞ Proje Fikir yarışmasında ödülle döndü.

SEDAŞ’ın (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ‘Proje Fikir Yarışması’, Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi IEEE Öğrenci Topluluğu iki ödülle döndü. Topluluk yarışmada 3 proje ile 15 finalist arasına girdi. Finalde iki mansiyon ve bir de ikincilik ödülüne layık görüldü.

Yarışmada, enerjinin üretiminde, iletiminde, dağıtımında, çevre ile uyumunda; enerjide iş güvenliği alanında birçok proje yarıştı. IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) Öğrenci Topluluğu bu başarısıyla, 13-17 Ağustos 2018’de düzenleyeceği “Türkiye 16. Öğrenci ve Genç Profesyoneller Kongresi” öncesi büyük bir moral ve motivasyon kazanmış oldu.

06/07/2018 – HAY