İdari Personel Toplantısı

21.05.2013

SAÜ İdari Personel Toplantısı, Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir Ardıç’ın başkanlığında yapıldı.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Genel Sekreteri Prof. Dr. Kadir Ardıç’ın Başkanlığı’nda düzenlenen İdari Personel Toplantısı SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Genel olarak yeni idari kaynaklar yönergesini tanıtan Genel Sekreter Prof. Dr. Ardıç, muvafakat ve yılsonu değerlendirmeleri hakkında yapılan yanlışların da düzeltilmesi gerektiğini söyledi. İdari personel içerisinde oluşabilen sorunlara çözüm bulacak kurumun kendileri olduğuna da dikkat çeken Prof. Dr. Ardıç, “Üniversitemizdeki başarının devamını sağlamak için, sorunları tespit etmeye çalışıyoruz. Personeller arasındaki anlaşmazlık durumlarında bu sorunun çözümü için çaba sarfediyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir Ardıç personelin sorunlarını ve önerilerini dinledi.

21/05/2013 – YC