Mevzi Sağanak

Hüzn-ü Aşk Saz Eserleri Konseri

26.02.2016

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından Hüzn-ü Aşk Saz Eserleri Konseri gerçekleştirildi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen konserin yönetmenliğini Konservatuvar öğretim görevlisi Tuncay Kardaş yaptı.

Türk müziğinin sevilen eserlerinin icra edildiği konsere öğrenciler, öğretim üyeleri ile Sakaryalılar yoğun ilgi gösterdi. Konserde “Yıkılmışım Ben”, “Gözüm Kulağım”, “Yalan Değil”, “Gönül Penceresinden”, “Belalım”, “Kaçak”, “Hasretinle Yandı Gönlüm”, “Yalnızım Dostlarım”, “Yalan Dünya”, “Tükeneceğiz”, “İsyan”, “Hicazkâr Longa” gibi sevilen parçalar seslendirildi.

26-02-2016 / ST