Hücresel Sinir Bilimi SAÜ ‘de Konuşuluyor

Hücresel Sinir Bilimi SAÜ ‘de Konuşuluyor
29.11.2014
664
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen 8. Hücresel Sinir Bilim Günleri başladı.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programın açılışında konuşan SAÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nureddin Cengiz, “İlkini Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde başladığımız bu sempozyumun bugün sekizincisini yapıyor olmak beni çok mutlu ediyor. İlk başladığımızda çok az kişi ile yaptığımız bu Hücresel Sinir Bilim Günlerini, artık farklı disiplinlerden akademisyenlerin de katılmasıyla artmış olan bir sayı ile gerçekleştiriyoruz. Bu artışın, faklı bir sinerji ortaya çıkaracağına ve yaptığımız bu sempozyumun, böylelikle daha verimli geçeceğine inanıyorum” dedi.

SAÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Akdemir, katılımcılara Sakarya Üniversitesi hakkında bilgi verdi. “Tıp Fakültesi öğrencilerimizin kurduğu topluluk tarafından ilkini geçen sene yaptığımız bir kongremiz var. Geçen yıl ‘Geleceğin Tıbbı’ konulu çok başarılı bir kongre yaptık. 2015 içinde hazırlıklara başladık. Kliniklerimizin de birçok faaliyeti var. Bugün bunlardan biri olan Hücresel Sinir Bilimi sempozyumundayız. Bu sempozyumda, başta Doç. Dr. Nureddin Cengiz ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.  Başarılı ve verimli bir sempozyum geçirme dileğiyle bütün katılımcılara hoş geldiniz diyorum” şeklinde konuştu.

Beş oturumdan oluşan ve iki gün sürecek olan 8. Hücresel Sinir Bilim Günleri sempozyumunda, oturumların yanı sıra, 3. Karotis Ve Serebral Girişimler Kursu, SAÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Akdemir koordinatörlüğünde, SAÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Kampüsü Kardiyoloji A.D Anjio Ünitesinde uygulamalı olarak gerçekleştirilecek.

29.11.2014 – MA


664 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.