Sisli

Higher Learning Commission Annual Conference

11.04.2014

Sakarya University President Prof. Dr. Muzaffer Elmas attended “Higher Learning Commission Annual Conference” held in Chicago, USA.

Sakarya University President Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Vice President Prof. Dr. M. Ali Yalçın, Vice President Prof. Dr. Ümit Kocabıçak and Dean of Faculty of Communication Prof. Dr. Aytekin İşman attended “Higher Learning Commission Annual Conference” which was held in Chicago, USA.

In the conference, improvements of universities are discussed under different titles with about 4000 participants.

SAU President Prof. Dr. Muzaffer Elmas states that as Sakarya University they attend this conference every year and some important issues like “quality”, “accreditation” and “ethics” are discussed in the conference.

The conference which welcomes participants in Chicago will last until April 14, 2014.

11/04/2014 – //