Hendek MYO’nun Yeni Kampüs Projesi

12.03.2012

Hendek Meslek Yüksekokulu’nun yeni kampüs projesinin tanıtımı yapıldı.

Sakarya Üniversitesi Hendek Meslek Yüksekokulu’nun yeni kampüs projesi Hendek’te düzenlenen yemekli toplantıda tanıtıldı.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin ev sahipliği yaptığı, Hendek MYO Müdürü Doç. Dr. İbrahim Yüksel’in organize ettiği yemeğe Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, SAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Musa Eken, Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rahmi Karakuş, SAÜ Genel Sekreteri Metin Küçük, İl Genel Meclisi üyeleri, kurum ve daire amirlerinin katıldı.

Toplantıda Hendek Meslek Yüksekokulu’nun yeni bina, laboratuvar, atölye ve sosyal tesisleri tanıtıldı, proje hakkında yöneltilen sorular cevaplandırıldı.

Hendek Meslek Yüksekokulu’nun yeni kampüsünün yapımı amacıyla Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait  17 bin 100 m2 alan Sakarya Üniversitesi’ne tahsis edildi. Bu alanda Hendek Meslek Yüksekokulu’nun yeni bina, laboratuvar, atölye ve sosyal tesisleri inşa edilecek.

12/03/2012 – Haber Merkezi