Hendek Kampüsünün Çehresi Değişiyor

Hendek Kampüsünün Çehresi Değişiyor
19.10.2011
773
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Hendek Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İbrahim Yüksel, Hendek Belediyesi ile yapılan görüşmeler sonucu kampüste bir dizi iyileştirme yapıldığını söyledi.

Doç. Dr. İbrahim Yüksel, Hendek Belediyesi ile yaptıkları görüşme neticesinde öğrencilere ve çalışanlara daha iyi hizmet sunmak için Hendek Kampüsünün önemli bir bölümünün kilit parke taşlarla kaplanması, yağmur kanallarının yapımı, bordür taşlarının yapımı ve kaldırımların yenilenmesi çalışmaları gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Doç. Dr. İbrahim Yüksel

Hendek Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığının desteği ile kampüsün güney girişine bir ana kapı açtıklarını belirten Yüksel “Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü, Hendek Eğitim Fakültesi Dekanlığı, Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile yapılan görüşmeler neticesinde Hendek kampüsünün güney girişine bir ana kapı açıldı. Güney kapısının da hizmete açılması ile birlikte güvenlik görevlilerinin sayıları da arttırıldı.” dedi.

Hendek Fidanlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda kampüs içinde ağaçlandırma çalışması yapıldığını ifade eden Yüksel, “Buna ilave olarak,  Hendek Fidanlık Müdürlü Ahmet Özdemir’in yaptığı keşif ve inceleme neticesinde Ekim ayı içerisinde gerçekleştirilmek üzere daha önce dikilen ağaçların bakımlarının yapılması, yeni ağaç, fidan ve süs bitkilerinin dikilmesi için planlama yapıldı “ dedi.

Doç. Dr. Yüksel, Meslek Yüksekokulunun internet ve IP telefonlarının alt yapı donanımlarının güçlendirildiğini ve ağ bağlantı kablolarının fiber optik kablolarla değiştirildiğini sözlerine ekledi.

 

18/10/2011 – SAÜ BHİM

 
773 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.