Sisli

Hemşirelikte İnovatif Düşünme ve Yeni Fikirler Geliştirme Eğitimi

26.12.2017

Sakarya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve İnovatif Hemşirelik Derneği işbirliği ile “Hemşirelikte İnovatif Düşünme ve Yeni Fikirler Gelişitirme Eğitimi” düzenlendi.

23 Aralık Cumartesi günü teknokent binasında düzenlenen “Hemşirelikte İnovatif Düşünme ve Yeni Fikirler Gelişitirme Eğitimi” Türkiye’nin birçok bölgesindeki araştırmacı hemşirelerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Eğitim programında sağlık alanında yeni fikirler geliştirme, faydalı model ve patent başvuru süreçlerine ilişkin sunumlar ile atölye çalışmaları yapıldı.

Eğitim kapsamında, ‘En iyi fikir geliştirme’ isimli bir yarışma düzenlendi. Sakarya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Arş. Gör. Nasibe Yağmur Filiz, Arş. Gör. Ahmet Seven ve Arş. Gör. Handenur Gündoğdu’nun içinde bulunduğu proje grubu birincilik ödülünü aldı.

Eğitim, katılım belgelerinin dağıtılması ile son buldu.

26.12.2017 – YC