Gök Gürültülü

Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

30.01.2015

Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Muzaffer Elmas’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMO), Taraklı Belediyesi, Taraklı Kaymakamı, Sakarya Makine İmalatçıları Birliği (SAMİB), Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanlığı, Sakarya Sivil Toplum Platformu (SASTOP), Sakarya Abhaz Derneği ve Sakarya Ziraat Odası heyetleri, Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Kendisine yapılan ziyaretler dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Prof. Dr. Muzaffer Elmas, üniversitede yapılan çalışmalar hakkında heyet temsilcilerine bilgi verdi. Sakarya Üniversitesi olarak, şehir ile üniversitenin bütünleşmesi konusunda sivil toplum örgütleri ve ilgili kurumlarla birlikte çalıştıklarını belirten Elmas, bu konuda karşılıklı işbirliği çerçevesinde desteklerinin devam edeceğini söyledi.

30/01/2015 – ST