• Gündem
  • Araştırma
  • Bilim
  • Eğitim
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Etkinlik
  • Ekonomi
  • Spor
Logo
  • Gündem
  • Araştırma
  • Bilim
  • Eğitim
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Etkinlik
  • Ekonomi
  • Spor
bar

Habertürk (17.10.2011): Posadan Probiyotik Dondurma

blog post
17.10.2011 None

 

Sakarya Üniversitesi Gıda Mühendisliği'nde TÜBİTAK'ın desteklediği projeyle bitkisel ürün posalarından üretilen diyet liflerle 'probiyotik' özelliği olan dondurma ve yoğurt üretilecek.

Habertürk - 17 Ekim 2011

 

 

 

 

Haberi web sayfasından okumak için tıklayın:

http://www.haberturk.com/saglik/haber/679859-posadan-probiyotik-yogurt-uretecekler

 

Kategori:
None
Share:
SON EKLENENLER
  • Sanayinin Çarkları SAU’de Dönüyor
    24.12.2025

    Sanayinin Çarkları SAU’de Dönüyor

  • SAU’de “Kemalist Devrimin Ekonomisi” Konuşuldu
    24.12.2025

    SAU’de “Kemalist Devrimin Ekonomisi” Konuşuldu

  • Sakarya Üniversitesi YÖK İzleme ve Değerlendirme Raporuna Göre 24 Kategoride İlk 20’ye Girmeyi Başardı
    24.12.2025

    Sakarya Üniversitesi YÖK İzleme ve Değerlendirme Raporuna Göre 24 Kategoride İlk 20’ye Girmeyi Başardı

  • Sakarya Üniversitesi Yayınlarından Finansal Piyasalara Odaklanan Eser
    23.12.2025

    Sakarya Üniversitesi Yayınlarından Finansal Piyasalara Odaklanan Eser

  • SAU’de Yürekten Adanmanın Psikolojisi Ele Alındı
    23.12.2025

    SAU’de Yürekten Adanmanın Psikolojisi Ele Alındı

  • Ödüllü Kısa Filmler SAU’de Perdeye Yansıdı
    23.12.2025

    Ödüllü Kısa Filmler SAU’de Perdeye Yansıdı

  • SAU’de Rektörlük Kupası Heyecanı
    23.12.2025

    SAU’de Rektörlük Kupası Heyecanı

  • SAU’de Muhasebenin Geleceği Konuşuldu
    22.12.2025

    SAU’de Muhasebenin Geleceği Konuşuldu

  • SAU’de Öz Şefkat Atölyesi Süreci Değerlendirildi
    22.12.2025

    SAU’de Öz Şefkat Atölyesi Süreci Değerlendirildi

  • Yaşamın Sınırlarında Mikroorganizmalar
    22.12.2025

    Yaşamın Sınırlarında Mikroorganizmalar

Kunye
Künye
Gizlilik Politikası
Gizlilik politikası
Duyurular
İletişim
SABİS

1996-2025 © Sakarya Üniversitesi