Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Mezuniyet Sevinci

Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Mezuniyet Sevinci
29.06.2016
575
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni yapıldı.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Ali Yalçın, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Besim Dellaloğlu, akademisyenler, mezun öğrenciler ile aileleri katıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Besim Dellaloğlu, bu yıl Resim, Seramik, Geleneksel Türk Sanatları ve Görsel İletişim Tasarımı bölümleri olmak üzere dört ayrı bölümden mezun verdiklerini söyledi. Sanat ağırlıklı bir eğitim verdiklerini ve yoğun bir çalışma saatleri olduğunu belirten Prof. Dr. Dellaloğlu, “Öğrencilerimiz mezun olduktan sonra fakülteleriyle ilişkilerini kesmesinler. Üniversitenizle bağınızı koparmayın. Biz de bu konuda elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Eğitiminize kurumsal olarak belki son vermiş olabilirsiniz. Ancak hayatla bağlantınızı estetik ve entelektüel olarak sürdürmeye devam edin. Okul ancak sizin için bir temel olabilir. Bu temeli daha nitelikli bir şekilde sürdürebilmek sizin elinizde. Öğrencilerimizin ailelerine de çok teşekkür ediyorum. Sizlerin emeği olmadan öğrencilerimiz buralarda olamazlardı. Mezunlarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Ali Yalçın da konuşmasında bugünün öğrencilerin mezun olarak hayata atıldığı bir gün olduğunu belirterek, “Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen başta aileleri olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Genç arkadaşlarımıza da bundan sonraki yaşamlarında üstün başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından bölümlerin tanıtım filmleri izletildi ve bölümlerinde dereceye giren öğrencilerin ödülleri ve belgeleri takdim edildi. Fakülte birincisi olan Geleneksel Türk Sanatları bölümü öğrencisi Çiğdem Palancı, ödülünü ve belgesini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yalçın’dan aldı.

Tören mezun öğrencilere diplomalarını ve belgelerinin verilmesinin ardından, öğrencilerin keplerini fırlatması ile sona erdi.

29-06-2016 / ST
575 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.