Sisli

Güfteden Besteye, Besteden Dile

15.03.2017

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından “Güfteden Besteye, Besteden Dile” isimli bir konser düzenlenecek.

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından 11 Mayıs 2017 tarihinde, “Güfteden Besteye, Besteden Dile” isimli bir konser düzenlenecek. SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan etkinliğin solistliğini SAÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Hatice Selen Tekin üstlenecek. Prof. Dr. Tekin’e Kanunda Öğr. Gör. Tuncay Kardaş, Udda Öğr. Gör. Hamdi İtil, Neyde Öğr. Gör. Cengiz Atlan, Klarnette Öğr. Gör. Metin Gülsün, Klasik Kemençede Öğr. Gör. Erhan Bayram, Bağlamada Öğr. Gör. Kazım Gürkan ve Bendirde Utkan Demirkan eşlik edecek.

15.03.2017 – YC