Gönül Telini Titreten Nağmeler

26.03.2015

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen “Gönül Telimizi Titreten Nağmeler" isimli Türk Sanat Müziği konseri 25 Mart Çarşamba günü SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğr. Gör. Birsel Hasçelik’in Solistliğini yaptığı TSM konserine, müzikseverler yoğun ilgi gösterdi. Öğr. Gör. Birsel Hasçelik’e kanunda Öğr. Gör. Tuncay Kardaş, udda Öğr. Gör. Hamdi İtil eşlik etti.

“Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim”, “Dilimi Bağlasalar Anmasam Hiç Adını”, “Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahım ”, “Keklik Dağlarda Şağılar”, “Kumruları Dinledim Susuverdi”, “Gönül Penceresinden Ansızın Bakıp Geçtin”, “Ah Edip İnlerim Gurbet Elinde” gibi Türk Müziğindeki birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği konser, müzikseverler tarafından büyük beğeni topladı.

26/03/2015– YC