“Gönül Telimizi Titreten Nağmeler”

16.12.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Devlet Konservatuvarı tarafından “Gönül Telimizi Titreten Nağmeler” isimli bir konser düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen konsere; Sakarya halkı, öğretim elemanları ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Programa solistlik yapan Devlet Konservatuvarı Öğr. Gör. Birsel Hasçelik, “Gönül Telimizi Titreten Nağmeler” konserinin beşincisini düzenlediklerini söyleyerek katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Kanunda Öğr. Gör. Tuncay Kardaş, Udda Öğr. Gör. Hamdi İtil, Kemanda Öğr. Gör. Atalay Durmaz ve Ritm Sazda Serkan Kardaş’ın hünerlerini sergilediği konserde; “Rüzgar Söylüyor”, “Yıllar Sonra Rastladım”, “ İnleyen Nağmeler”, “Yine Hazan Mevsimi”, “Şu Güzeller Güzeli”, “Gittiğin Yolları Yakın Sanarak”, “Rüya Gibi Her Hatıra” başta olmak üzere birçok parça seslendirildi.

Konserde katılımcılara teşekkür belgesi verilmesinin ardından sona erdi.

Haber-Fotoğraf: Furkan Uslu