Göç ve Göçmenlik Halleri Fotoğraf Yarışması Başvuruları Başladı

26.04.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İletişim Fakültesi, Sakarya Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Genç Gelişim ve Girişim Derneği tarafından düzenlenen “Uzaklarda Yaşamak: Göç ve Göçmenlik Halleri” konulu fotoğraf yarışması başvuruları başladı.

Üniversite öğrencilerinin gözünden göç ve göçmenlik hâllerinin konu alınacağı yarışmanın seçici kurulunda; Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, Prof. Dr. Melih Zafer Arıcan, Doç. Dr. Suzan Orhan, Hülya Korkut ve Mahmut Kılıç yer alıyor.

Genç Gelişim ve Girişim Derneği Koordinatörlüğünde, dereceye giren ilk üç katılımcıya ödül olarak bir hafta süresince Avrupa Seyahati ve uluslararası geçerliliği olan Youthpass belgesi verilecek.

Son başvuru tarihi 6 Haziran olan yarışmanın ödül töreni 20 Haziran’da SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenecek.

Yarışma hakkında detaylı bilgi için TIKLAYINIZ

Haber: Rabia Uçar

ETİKETLER: