Girişimci Öğrencilere 100 Bin Lira Destek

14.05.2013

TÜBİTAK Girişimcilik Destek Programı

Tübitak 1512 Girişimcilik Aşamalı Destek Programı ile yenilik odaklı şirket kurmak isteyen girişimcilere %100 oranında 100.000TL hibe vermektedir.

Sakarya Teknokent olarak bölgemizde yenilik odaklı teknolojik girişimciliği desteklemek amacıyla Sakarya Üniversitesi lisans (ancak bu sene mezun olabilecek durumda olanlar), yüksek lisans ve doktora öğrencilerinden bize başvuranlar arasında iş fikrini başarılı bulduğumuz ilk 6 projeye 1. Aşama Başvurusuna Proje Yazma Desteği vereceğiz. Bunun yanında projenin Tübitak tarafından desteklenmesi durumunda da Sakarya Teknokent bünyesinde çok uygun koşullarla ofis imkanları sunulması planlanmaktadır. Son başvuru 30 Mayıs 2013.

Başvuru için: www.sakaryateknokent.com/1512.html

14/05/2013 – Sakarya Teknokent