Genç Girişimcilere Dış Ticaret Konferansı

22.03.2012

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sakarya Meslek Yüksek Okulu (SMYO) Lojistik Bölümü tarafından düzenlenen “Genç Girişimcilik, Mülakat Teknikleri ve Lojistikçi Dış Ticaretçiler isimli 3 adet eğitim semineri AFA Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

İki oturumda gerçekleştirilen seminerin ilk oturumuna FTL akademi eğitmeni Anıl Karan katıldı.  Karan öğrencilere “ Dış ticaret lojistik, dış ticarette e-ticaret ve pazarlamaya giriş” konularında bilgi verdi.

Eğitimin 2. oturumuna FTL Akademi Genel Müdürü Nihat Altunbaş konuşmacı olarak katıldı. Altunbaş öğrencilere “Uluslararası pazarlama, yeni çağın mesleği internette dış ticaret uzmanlığı ile e-dış ticaret ve e-broker, liderlik ve takım becerileri” konularında bilgiler verdi.

Katılımcılara plaketleri takdim edilerek seminer sona erdi. Seminer sonunda 3 eğitim sertifikası öğrencilere dağıtıldı.

22/03/2012 – Nurcan Ünlü