Geliştirici Öğrenci Topluluğu Tanıştı

12.02.2020

Sakarya Üniversitesi Geliştirici Öğrenci Topluluğu (Developer Student Clubs) tanıtım ve tanışma etkinliği gerçekleştirdi.

Sakarya Teknokent Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda topluluğun tanıtımı yapıldı ve topluluk üyeleri ve üye olmak isteyen öğrenciler, birbirleriyle tanışma fırsatı buldu. Etkinlikte konuşan Topluluk Akademik Başkanı ve Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümünden Arş. Gör. Bahadır Aktaş , “Geliştirici Öğrenci Topluluğu, potansiyeli güzel olan bir topluluk. Sektör ve yazılım ile Google’ın içinde bulunduğu ekosisteme girebilmek büyük bir avantajdır. Umarım bundan sonraki etkinliklerde de yapacağınız katılımlarla güzel işler bekliyoruz” diye konuştu.

Geliştirici Öğrenci Topluluğu Başkanı Beyza Habibe Mavili, etkinlikte dönem içinde yapılacak uygulamalı atölyelerden, topluluğun amacından, topluluğa katılan öğrencilere verilen eğitimlerden ve gerçekleştirmek istedikleri projelerden bahsetti.

Etkinliğin sonunda tanışma toplantısına katılan öğrenciler, topluluğa üyelik işlemlerini gerçekleştirdi.

12-02-2020 / Furkan Öner