Geleceğin Gazetecileri Basınla Tanıştı

Geleceğin Gazetecileri Basınla Tanıştı
04.10.2011
683
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sakarya Meslek Yüksekokulu Basın ve Yayıncılık Bölümü öğrencileri düzenledikleri kahvaltı ile Sakarya’da yayın yapan medya temsilcileri ile bir araya geldi.

Sakarya Üniversitesi Sakarya Meslek Yüksekokulu Basın ve Yayıncılık Bölümü öğrencileri Sakarya medyası ile kahvaltılı basın tanışma toplantısında buluştu.

SMYO yemekhanesinde düzenlenen toplantıya Meslek Yüksekokulları (MEYOK) Koordinatörü ve SMYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, Basın İlan Kurumu Sakarya Şube Müdürü Recep Bolat ve Sakarya medyası temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Sarıbıyık 3+1 modelinin önemine değinerek “Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz basın kuruluşlarımızda stajlar yaptılar. Gördük ki her biri stajlar sırasında birçok bilgi ve donanıma sahip oldular. Kendi haberlerini isimleriyle birlikte staj yaptıkları gazetelerde gördük. Bu olum gelişmeler karşısında 3+1 modelimizi tüm birimlere uygulamaya karar verdik. Kademe kademe gerçekleştireceğiz. Bir dönem okula gelmeyecek de olsalar, uzaktan eğitimle açıklarını kapatacaklar” dedi.

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur ise öğrencilere staj konusunda tavsiyelerde bulundu. Matur, öğrencilerin çalıştıkları basın kuruluşunda bir şeyler öğrenmeleri gerektiğini dile getirdi.

04/10/2011 – SAÜ BHİM
683 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.