Gök Gürültülü

Finaller Öncesi Doğa Yürüyüşü

21.05.2015

Sakarya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından doğa yürüyüşü düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Dairesi Başkanlığı tarafından final sınavları öncesinde öğrencilerin motivasyonunu artırmak amacıyla Sapanca/Mahmudiye mevkiinde doğa yürüyüşü düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğretim elemanı Okt. Celalettin Doğan’ın katkılarıyla düzenlenen doğa yürüyüşü, 650 civarında öğrenci ve personel katılımı ile gerçekleştirildi. Mahmudiye Deresi’nde mevkiindeki ormanlık alanda gerçekleştirilen yaklaşık 5 km yürüyüş sonrası Sapanca Gölü kenarındaki piknik alanında piknik yapıldı.

Çeşitli aktiviteler ile katılımcıların keyif dolu bir gün geçirdiği etkinlik, akşamüzeri son buldu.

21/05/2015 – YC