Gök Gürültülü

Etkili İletişim ve Beden Dili Kursu Başlıyor

19.11.2012

Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SAÜSEM) Kişisel Gelişim Atölyesi kapsamında düzenlenecek olan ‘Etkili İletişim ve Beden Dili’ kursu 24 Kasım 2012 tarihinde başlayacak.

Sözlü ve sözsüz iletişim becerilerinin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla SAÜSEM bünyesinde açılacak olan Etkili İletişim ve Beden Dili” kursu, Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Işık koordinatörlüğünde verilecek.

Katılımcıların özellikle iş yaşamında etkili iletişim tekniklerini ve beden dilini nasıl kullanabilecekleri konusunda bilgi ve becerilerini artırmayı amaçlayan kursta, İnsan tabiatını tanıma, Etkili ve güzel konuşma, Etkin dinleme, Empati, İletişimde ilk izlenim ve önemi, Öfke ve Stres Yönetimi Beden dili, Beden dili kodları, İş yaşamında beden dili, İletişim becerileri ve kişilik analizi testleri konuları ele alınacak.

24 Kasım -2 Aralık 2012 tarihleri arasında hafta sonları düzenlenecek olan ‘Etkili İletişim ve Beden Dili’ kursu toplamda 20 saat sürecek.

19/11/2012 – YC