Ergonomi ve Bilgisayar Konferansı

20.12.2011

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü tarafından “Ergonomi ve Bilgisayar” konulu konferans düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü tarafından düzenlenen, “Ergonomi ve Bilgisayar” konulu konferansa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Sevgin Cömert Çakmakoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Dr. Sevgin Cömert Çakmakoğlu  uzun süre bilgisayar kullanımı noktasında dikkat edilmesi gereken hususlara değinerek, oturulan sandalyeden bilgisayar başında telefon kullanımına kadar önemli ipuçları verdi.

Programın sonunda Dr. Sevgin Cömert Çakmakoğlu’na Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğrencileri tarafından çiçek takdim edildi.

20/12/2011 – YC