Gök Gürültülü

Erasmus Başvuru Süresi Uzatıldı

21.02.2014

2014-2015 Erasmus+ Erasmus Programı Öğrenim ve Staj Hareketliliği son başvuru tarihi uzatıldı.

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Erasmus+ Erasmus Programı Öğrenim ve Staj Hareketliliği başvuruları 25 Şubat 2014 Salı günü saat 23.59’da kadar uzatıldı. Başvuru işlemlerini kaçıran ve/veya teknik sorun yaşayan öğrencilerimizin başvurularını ivedilikle gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

2014/2015 Erasmus+Erasmus Programı yazılı dil sınavı 5 Mart 2014 tarihinde saat 14:00-16:00 saatleri arasında Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bililer Fakültesi ile İşletme Fakültesi binalarında gerçekleştirilecektir. Salon sıra numarası bilgileriniz başvurular bitiminde başvuru sayfalarınızda ilan edilecektir.

21/02/2014 – YC