ENTENP 2014 Konferansına Katıldı

10.06.2014

SAÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Osman Titrek,  İspanya’da düzenlenen ENTENP 2014 Konferansı’na katıldı.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Yönetimi ve Denetimi Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Osman Titrek, 5-6 Haziran 2014 tarihlerinde İspanya Granada Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştirilen ENTENP 2014 ( Enabling Teachers for Entrepreneurship Education) Konferansı’na çağrılı konuşmacı olarak katıldı.

Konferansta, Doç.Dr. Osman Titrek, yaratıcılık, girişimcilik kavramları ve eğitim sisteminde girişimcilik becerilerinin nasıl kazandırılabileceği üzerine bir konuşma gerçekleştirerek, Sakarya Üniversitesi’ni başarı ile temsil etti.

Doç. Dr. Osman Titrek bu davet ile, Granada Üniversitesi ile Sakarya Üniversitesi arasında ulsularası bir bağın kuvvetlendirildiğini ve gelecekte Sakarya Üniversitesi’nin uluslararası vizyonunu daha da ileri götürme ortamının oluşturulduğunu belirtti.

10/06/2014 – HM