ENKA Barınma Bursu Duyurusu

08.05.2018

Enka Barınma Bursu ile ilgili olarak bir duyuru yayımlandı.

İlimizde faaliyet gösteren ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. bünyesindeki “ENKA spor eğitim ve sosyal yardım vakfı” tarafından, üniversitemiz Esentepe kampüs içi öğrenci yurtların da  20 bayan 10 erkek olmak üzere toplam 30 kişiye ücretsiz barınma hizmeti verilecektir.

BAŞVURULAR; 08.05.2018 – 14.05.2018 TARİHLERİ ARASINDA “SABİS ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ”NDEKİ “ ENKA BARINMA BURSU” BAŞLIĞINDAKİ FORMDAN YAPILACAKTIR.

NOT:

1- BAŞVURULAR SİSTEM TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLEREK BELİRLENEN ADAYLAR 17.05.2018 TARİHİNDE MÜLAKATA ÇAĞIRILACAKTIR.

2- DÖRDÜNCÜ SINIF ÖĞRENCİLERİ İLE LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİ VE ORTALAMASI 2.50’NİN ALTINDA OLANLARIN BAŞVURULARI DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

08.05.2018 – YC