Elektronik Kaynaklardan Etkin Yararlanma

01.12.2016

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından ‘Kütüphane Elektronik Kaynaklarından Etkin Yararlanma ve Mendeley Programının Kullanımı’ isimli bir etkinlik gerçekleştirildi.

Programda Sakarya Üniversitesi Kütüphanesi kaynaklarının mendeley programıyla dijital ortamda erişimi ve bu kaynakların dijital ortamda kullanımı hakkında bilgi verildi.

Mendeley nedir?

Mendeley makalelerinizin yönetmek, paylaşmak, okumak, notlar almak ve alıntı yapmak için kullanabileceğiniz ücretsiz yazılımdır. Aynı zamanda makalelerinizi çevrimiçi yönetebileceğiniz, yeni trendleri ve istatistikleri keşfedebileceğiniz ve benzer konularda çalışan araştırmacılarla iletişim kurabileceğiniz bir araştırma ağıdır.

30-11-2016 / İS