Gök Gürültülü

Ekonometri Öğrencisine Akademi Ödülü

09.05.2019

Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Ekonometri Bölümü Öğrencisi Sima Nubıhar Çelik, Prof. Dr. Celal Naci Küçüker Akademi Ödülü’nü kazandı.

Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Ekonometri Bölümü Öğrencisi Sima Nubıhar Çelik, “Türkiye’de İşsizlik Histerisinin Sınanması: Kırılmalı Birim Kök Testlerinden Kanıtlar” bildirisiyle Prof. Dr. Celal Naci Küçüker Akademi Ödülü kazandı.

Sima Nubıhar Çelik, Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından 25-27 Nisan 2019 tarihlerinde düzenlenen 2. Uluslararası Genç Ekonomistler “Hierapolis: Kriz ve Dijitalizm” Öğrenci Kongresi’nde“ Türkiye’de İşsizlik Histerisinin Sınanması: Kırılmalı Birim Kök Testlerinden Kanıtlar” isimli bildirisi ile ödüle layık görüldü.

09.05.2019 – YC