Eğitim Fakültesinin Uluslararası Projesi Kabul Edildi

05.04.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Emin Usta tarafından İtalya, İrlanda, Romanya ve Finlandiya iş birliğiyle başvurulan “Learning in Difficult Times” isimli yetişkin eğitimi projesi kabul edildi.

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesinin yürütücü olduğu projede, ilgili ülkelerde salgın hastalıklar, sel ve deprem gibi durumlarda yetişkinler için, bireylerin öğrenim görmesinin kesintiye uğramadan nasıl devam ettirileceğine yönelik eğitimler verilecek.

Yetişkin proje eğitiminde Zoom, Google Meet ve Microsoft Teams gibi uygulamaların kullanımı için kılavuzlar hazırlanacak.

Haber: Fatma Şimşek