Eğitim Fakültesi birinci sınıf öğrencisi Cem Abdülkadir Bilgin geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

20.09.2017

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü birinci sınıf öğrencisi Cem Abdülkadir Bilgin, geçirdiği trafik kazası sonucunu yaşamını yitirdi.

Kaza 19 Eylül 2017 Salı günü Hendek ilçesi Akova Mahallesi’de akşam saatlerinde meydana geldi.

D100 Karayolu Yanyoldan kaldığı yurt binasına giden Bilgin’e panelvan çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Bilgin, ambulansla önce Hendek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Üniversitesi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevkedildi. Durumu ağır olan Bilgin, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Öğrencimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve üniversitemize başsağlığı diliyoruz.

20/09/2017