Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde Devir Teslim

17.05.2018

Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Ensititüsü Müdürlüğü’ne Prof. Dr. Mustafa Yılmazlar atandı.

2015 yılından bu yana Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Halil İbrahim Sağlam, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi’ne profesör olarak atanması nedeniyle görevini Prof. Dr. Mustafa Yılmazlar’a devretti.

Prof. Dr. Halil İbrahim Sağlam, Prof. Dr. Mustafa Yılmazlar’a teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Devir Teslim Töreninin ardından Prof. Dr. Halil İbrahim Sağlama’a veda yemeği düzenlendi.

17.05.2018 – YC