“Ebeliğe Yatırım Geleceğe Yatırım” konulu Panel Düzenlendi

“Ebeliğe Yatırım Geleceğe Yatırım” konulu Panel Düzenlendi
07.05.2021
17.407
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü tarafından 5 Mayıs Uluslararası Ebeler Günü kapsamında “Ebeliğe Yatırım Geleceğe Yatırım” konulu bir panel düzenlendi.

Çevrimiçi platformda yürütülen ve SAÜSBF Youtube hesabından canlı yayınlanan panelde, SAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Aygin ve Ebelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Başkaya açılış konuşmalarını yaptı. Düzenlenen programa Türkiye’nin çeşitli illerinden akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Panelin ilk konuşmacısı olan Uludağ Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü’nde görev yapan Arş. Gör. Dr. Serap Öner “Ebelik Eğitiminde Yeni Bir Gelecek: Sanal Gerçeklik” konusunda bilgi verdi.

Türkiye’de ebelik alanında ilk doktora mezunu, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Aysel Bülez de “Türkiye’de Ebelik Lisansüstü Eğitiminin Gelişimi ve Geleceğini” katılımcılarla paylaştı.

Ankara Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Filiz Okumuş ise “Gebelik ve Doğuma Bütünsel ve Holistik Yaklaşım” konusunda bir sunum gerçekleştirdi.

Katılımcıların katkı ve teşekkürlerinin ardından kapanış konuşmaları yapılarak panel sona erdi. Panele ilişkin yayını SAÜSBF Youtube kanalı üzerinden tekrar izlenebilmektedir.


17.407 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.