Gök Gürültülü

Dünya Üçüncüsünden Rektör Elmas’a Ziyaret

24.07.2012

Dünya Üniversiteler Karate Şampiyonası’nda Dünya üçüncüsü olan Sakarya Üniversitesi öğrencisi Şeyda Burucu, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

12-15 Temmuz tarihleri arasında Slovakya’nın Bratislava kentinde düzenlenen Dünya Üniversiteler Karate Şampiyonası’nda Bronz madalya kazanan Sakarya Üniversitesi Beden Eğitim Spor Yüksekokulu öğrencisi Şeyda Burucu, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Dünya Üniversiteler Karate Şampiyonası’nda Dünya üçüncülüğünü elde eden Burucu, Sakarya Üniversitesi’nde öğrenim görmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ise, “Sporcumuzu elde ettiği başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bizlerde yönetim olarak, öğrencilerimizin daima yanındayız” diye konuştu.

24/07/2012 – YC