Gök Gürültülü

Dr. Öğr. Üyesi Murat Ertürk’ün Ekslibris ve Baskı Sergisi

06.11.2020

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Murat Ertürk’ün Ekslibris ve Baskı Sergisi Nilüfer Belediyesi Galeri N’de sergilenmeye başlandı.

Sergide Dr. Öğr. Üyesi Murat Ertürk’ün 2016 yılından bu yana tasarladığı ve aralarında, dünyanın çeşitli ülkelerinde gerçekleşen uluslararası Ekslibris bienal ve Trienallerine seçilen ve ödül alan çalışmaları da bulunuyor.

Açılışı 3 Kasım 2020 tarihinde yapılan Ekslibris ve Baskı Sergisi, 15 Kasım 2020 tarihe kadar Nilüfer Belediyesi Galeri N’de sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek.

14.493 kez görüntülendi.