Diploma Değerinde 4 Sertifika

03.09.2015

ADAPTTO girişimcilik ve şirketleşme birimi tarafından Sakarya Üniversitesi ön lisans ve lisans öğrencileri için proje alanında uzmanlık ve deneyim kazandırmak adına ‘Proje Uzmanlık Eğitimi’ isimli sertifika programı düzenlenecek.

Sakarya Üniversitesi TEKNOKENT Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi’nde 10-11 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek sertifika programına katılacak öğrencilere proje kültürünün oluşturulması, proje yazımı ve yönetimi, proje uygulayıcılığı, proje denetçiliği konularında eğitim verilecek.

Uygulamalı ve interaktif olacak eğitimin sonunda katılımcılara dört ayrı sertifika verilecek. Proje uzmanlık eğitimi başvuru ve detaylı bilgi ve başvuru için www.girisimatolyesi.net sitesini ziyaret edilebilir.

03/09/2015 – MA