Devlet Konservatuvarından Dönem Sonu Konseri

27.12.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Devlet Konservatuvarı tarafından Türk Halk Müziği Repertuvar 3 Dersi kapsamında dönem sonu konseri düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen konsere; Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Nilgün Sazak, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Şef sazlığını yapan Öğr. Gör. Emre Karabulut ve Arş. Gör. Mehmet Der’in   gerçekleştirdiği Türk Halk Müziği Konserinde; “Yağmur Yağar Her Dereler Sel Alır”,“ Karadeniz Gümbür Gümbür Gümeler”, “Gova Gova İndirdiler Yazıya”, “ Tokat Yaylasında Yaylayamadım”, “ Bir Evler Yaptırdım Ramize’m” ve “Garibem Ben Bu Vatanda” gibi birbirinden güzel türküler seslendirildi. Konserin sonunda katılımcılara teşekkür belgesi takdim edildi.

Haber-Fotoğraf: Furkan Uslu