Rüzgarlı

“DESI” Erasmus Program Project Started

06.06.2012

DESI Erasmus Program Project, which is run by Institute of Educational Sciences, has started.

As part of the project, 16 students and 8 faculty members from 3 different countries visited Rector Prof. Dr. Muzaffer Elmas.

The project of Developing Effective Schools for Inclusion (DESI), coordinated by Deputy Principal of Institute of Educational Sciences Assist Prof. Dr. Mustafa Bayrakcı, started on Monday, June 4 at Esentepe Campus.

Assist Prof. Dr. Mustafa Bayrakcı made an opening remark and introduced the participants of the project. Assoc. Prof. Dr. Osman Titrek, faculty member of Education Faculty, presented the first course of the project about “Effective School.”

24 participants from Lithuania, Portugal and Spain with members of SAU take part in the project of DESI. In addition to the academic studies, there will also be cultural and social activities as part of the project.

June 06, 2012; Press Office

Transl.: YK