Derse Yazılma ve Kayıt Yenileme İşlemleri Sorunsuz Sürüyor

16.09.2019

Sakarya Üniversitesinde 2019-2020 Eğitim-Öğretim dönemi ders kayıtları bugün (16 Eylül) itibariyle başladı.

Öğrenci ders kayıtları için Sakarya Üniversitesi Bilgi Sistemi’ne (SABİS) erişim sağlanamadığı ve ders kaydı yapılamadığı yönünde bazı haberler yayımlandı. 16 Eylül Pazartesi günü itibariyle başlayan ders kayıtları sürecinde, kayıt hakkı bulunan yaklaşık 55 bin öğrencinin 17 bin 925’i ilk 4 saat içinde derse yazılma ve kayıt yenileme işlemlerini başarıyla tamamladı.

Kayıt süreci 16-17-18 Eylül tarihlerinde kesintisiz olarak sürdürülecek. Açılmayan seçmeli ders yerine yeni derse yazılma ile ilave derse yazılma işlemleri ise tüm öğrenciler için 20-21-22 Eylül tarihlerinde elektronik ortamda yapılacak.