Gök Gürültülü

Deri ve Zührevi Hastalıklar Aylık Toplantısı

03.06.2013

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen ‘Deri ve Zührevi Hastalıklar Aylık Toplantısı’ Sakarya’da gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı öncülüğünde düzenlenen ‘Deri ve Zührevi Hastalıklar Aylık Toplantısı’ Sakarya Ormanpark’ta gerçekleştirildi. İstanbul başta olmak üzere çevre illerden gelen 60 öğretim üyesi, uzman ve asistanın katıldığı toplantıda, Prof. Dr. Teoman Erdem tarafından kısa bir tanıtım sunumu gerçekleştirildi. Toplantıda ayrıca İlginç Olgu Sunumları’da yapıldı.

Sunumların ardından Sakarya İli Taraklı İlçesine sosyal gezi düzenlendi.

03/06/2013 – YC