Dekan Altınkaynak SABDEK Toplantısına Katıldı

14.03.2019

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevin Altınkaynak, 10. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlar Konsey (SABDEK) toplantısına katıldı.

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç başkanlığında YÖK Konferans Salonu’nda 13 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya başkan vekili, YÖK üyeleri ve sağlık bilimleri fakültesi dekanları katıldı.

Sağlık bilimleri fakültelerinde iyi uygulama örnekleri, riskler-yönetimi, sorunlar ve önerilerinin paylaşılması amacıyla düzenlenen toplantıda, Prof. Dr. Sevin Altınkaynak da bir sunum gerçekleştirdi. Altınkaynak, sunumunda SAÜ Sağlık Bilimleri fakültesindeki iyi uygulama örneklerini anlattı.

22/03/2019 – HAY