Cumhurbaşkanı Gül, Rektör Elmas’ı Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Gül, Rektör Elmas’ı Kabul Etti
02.01.2012
821
A+
A-

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı kabul etti.

Cumhurbaşkanı Gül, İstanbul Tarabya Köşkü’nde Rektör Elmas’ı kabul etti. 30 Aralık 2011 Cuma günü gerçekleşen görüşmede Elmas, Sakarya Üniversitesi’nin dünya üniversitesi olma yolundaki çalışmalarını ve hedeflerini Cumhurbaşkanı’na arzetti.

Elmas, ziyaretiyle ilgili şunları kaydetti:

“Sayın Cumhurbaşkanımıza üniversitemizin bir dünya üniversitesi olma yolunda; eğitim öğretimde, bilimsel araştırma ve toplumla ilişkiler alanında, ayrıca tavsiyeleri ile hız verdiğimiz Teknoparkın kısa sürede tamamlanması hususunda hedeflerimizi arz ettim. Ayrıca, son yıllarda yaşanan depremler, özellikle Sakarya ve Van’daki yapılar hakkında Üniversitemizin deneyim ve yaptıklarını ilettim.

Kendisinin de bir süre çalıştığı ve çok sayıda hatıralarının yaşadığı Sakarya ve Sakarya Üniversitesi’ne özel önem verdiğini belirten Cumhurbaşkanımız, Sakarya Üniversitesi’nin bu hedeflere ulaşması önünde hiçbir engelinin olmadığın, bunların gerçekleştirmesinde her türlü katkı ve desteği vereceğini ve uygun bir zamanda Sakarya’yı ve Üniversiteyi ziyaret edeceğini belirtti.”

02/01/2011 – Haber Merkezi

 
821 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.