Collaboration between SAU and Toyota

13.06.2014

A collaboration agreement is signed between Sakarya University and Toyota Automotive Industry Turkey.

President Prof. Dr. Muzaffer Elmas and General Director of Toyota Automotive Industry Turkey Orhan Özer attended the signing ceremony which took place at SAU Presidency. In his speech, Prof. Dr. Elmas talked about university-industry collaboration and he emphasized the importance of projects to develop relations. Prof. Dr. Elmas stated that he believed the relation between the university and Toyota would be stronger through that protocol. CEO of Toyota, Orhan Özer, said they would be in cooperation with the university and underlined that the collaboration would not be limited to that protocol. Based on the protocol signed for the university-industry collaboration, both parts plan to organize trainings, symposiums, congress, internships and factory visits.

11/06/2014 ST