Çocuklardan Parmak İzi Sergisi

22.03.2018

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesinde “Parmak İzi Sergisi” açıldı.

Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sanat Galerisinde hazırlanan sergide zihin engelli, otizmli, down sendromlu, üstün zekâlılar ve dâhiler gibi farklı çocuk gruplarının algıladıkları dünyaya ilişkin yaptıkları eserler sergilendi.

Eğitmen Eda Şahar’ın eşliğinde çocukların hazırladığı eserlerin yer aldığı serginin küratörlüğünü ise Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Zeynep Çavdar Kaleli yaptı.

Çocukların tuvallerine yansıttığı rengârenk 20’den fazla tablonun yer aldığı sergi, 30 Mart’a kadar Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sanat Galerisinde ziyaretçilere açık olacak.

22-03-2018 / ST