Chester Üniversitesi İle İşbirliği

18.12.2012

Sakarya Üniversitesi ile İngiltere Chester Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Sakarya Üniversitesi ile İngiltere’nin Chester Üniversitesi arasında Ortak Diploma ve Sertifika alanlarında işbirliği protokolü imzalandı.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elma, Chester Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Chris Pyke ve Dekan Yardımcısı Prof. Lawrence Bellamy tarafından gerçekleştirilen işbirliği protokolü çerçevesinde, Lisans ve Yükseklisans için çift diploma verilmesi kararlaştırıldı. SAÜSEM ile gerçekleştirilen protokol çerçevesinde ise ortak sertifika verilmesi kararlaştırıldı.

18/12/2012 – YC